doresc sa renunt la drepturile de mama deoarece am grave probleme cu tatal copilului,nu suntem nici casatoriti.....si nici nu am posibilitatea de a creste acest copil!va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi.profita din plin de faptul k sunt mama copilului si imi cere bani si alte favoruri si ma santajeaza.tin sa precizez k acest copil a locuit inca de la nastere cu tatal.l-am vazut doar de 3 ori in 4 ani!
sunt mut ......de uimire.... nu am cuvinte........pacat de copil.............eu zic sa cauti copilul si sa petreci cu el macat 12 ore / saptamana si te rog sa ne scrii peste 2 luni.
sunt uluita...cu cata usurinta vrea sa renunte aceasta femeie ca "mama" e prea mult spus..la acest dar minunat de la D-zeu...am si eu un nepotel , o minune de copil, lumina ochilor nostri: mamica lui, mama buna(eu), tata bunu(sotul meu), maia(strabunica pe linie materna...si lista e mult mai lunga...mai putin a tatalui copilului care nu l-a vazut de aproape 2ani (timp in care desi e in tara, n-a trimis un sms, n-a dat un tel sa intrebe ce face, cum creste copilul, cat e de scump, daca e sanatos...dar a cerut custodie comuna, considera ca are doar drepturi pe care le reclama peste tot, dar nu si le exercita de loc...de responsabilitati ce sa mai vb..in conditiile in care a trimis dupa mai bine de 1 an: 365lei, adica 1leu/zi cu mandat postal,specificand exact si ce reprezinta..in conditiile in care ingerasul nostru frecventeaza de 1an o gradinita particulara (in engleza si germana) de care este f.atasat la care numai taxa lunara este de 850lei....am citit undeva , si e dureros de adevarat : "Orice copil merita un parinte, dar nu orice parinte merita un copil.."
Pentru procreerea acestui copil,nu ai nici o scuza,de nici un fel. Nu pacalesti barbatii,dar pe femei,cele ce aduc pe lume copii. Ca a fost o graseala a tineretii,da. Vii pe forum cu o intrebere la care singura ti-ai dat respunsul :ai renuntat la dreptul de mama de la nasterea copilului,incredintandu-l pentru crestere si educare tatalui. Probabil vrei sa fii absolvita si de indatoriri ceea ce este imposibil. Nimic nu te retine in instanta sa fiti de acord cu stabilirea minorului la tata (invocand motive greu de inteles din moment ce spuneti ca lunar ii trimiteti bani,aveti potential financiar ) , sa-i platiti la timp pensia alimentara stabilita de instanta si cu programul de vizita puteti sa renuntati la el, libera alegere. Nu va va fi greu sa renuntati la programul de vizita din moment ce asa de usor ati renuntat la copil. Va situati in postura mamei care dupa nastere abandoneaza copilul in spital...Unde este instinctul matern,ce raspuns va primi copilul la intrebarea cine-i este mama si cum se va simti copilul cand va fi tachinat de copii ? Cred ca ar trebui sa te mai gandesti inainte de a abandona un copil nevinovat,produs al ....dvs. Nu are nici o vina ca mamei i-a placut distractia necontrolata.Mai gandeste-te,gandeste-te unde ai fi crescut daca mama te-ar fi abandonat. Gandeste profund,pune-ti intrebari si raspunde-ti singura . Te rog nu-i lua acestui copil dragostea de mama,nu-i intuneca copilaria.