avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Capcana contractului de inchiriere
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Capcana contractului de inchiriere

Va rog mult un mic sfat. Am inchiriat cu contract un apartament vechi din 1930, in stare proasta, nezugravit, fara becuri, fara mobile, murdar, cu parchet si usi proaste. Proprietarul nu a dorit sa faca el reparatiile casei si de la o chirie de 390 a scazut la 330 euro pentru reparatii si imbunatatiri sa le fac eu. Toate imbunatatirile ma vor costa in jur de 1000 euro si contractul e pe un an doar, nu apuc amortizarea investitiei plus ca nu.am prin contract garantia ca nu ma scoate afara inainte de un an si nu mai apuc sa ma bucur de reducerea de 60 euro. Am convenit sa semnam un act aditional prin care sa punem ce nu am apucat in contract. Vad ca mi-a trimis ca eu fac toate imbunatatirile de buna voie - eronat, eu am facut pt reducerea din pret- si mai mult ca nu voi avea vreo pretentie!!! Cine iti aranjeaza casa pe banii lui si nu are vreo pretentie?
Cum sa fac sa beneficiez de pretul de 330 euro si, msi ales sa se scada din datorie banii multi bsgati de mine in casa lui? Cum sa fac sa nu ma dea afara dupa atita efort, financiar si fizic? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:00, 5 August 2013
Introduceti toate clauzele asiguratorii pe care le apreciati necesare in actul aditional la contract .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelugire contract inainte de expirare cu 6 luni Kapy Kapy Buna seara, As dori un mic ajutor. Am un spatiu inchiriat in care mai am 6 luni pana la expirarea contractului. Doresc sa fac niste investitii in aceasta vara ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli curente la imobil inchiriat memelita memelita Buna ziua, Am câteva cheltuieli pe care nu știu cum sa le interpretez. 1. Am un wc din 2012 care la închiriere arata bine, întreținut, insa la 1,6 ... (vezi toată discuția)
Plangere impotriva rezolutiei procurorului sau actiune in pretentii? desirelia75 desirelia75 am depus o plangere la politie ptr distrugere si m-am constituit parte civila cu suma ce a rezultat in urma reparatiilor.rezolutia data a fost nup ptr ca ... (vezi toată discuția)