Buna seara,
As dori un mic ajutor. Am un spatiu inchiriat in care mai am 6 luni pana la expirarea contractului. Doresc sa fac niste investitii in aceasta vara in el si am doresc sa semnez cu proprietarul un act aditional de prelungire a contractului petru a fi sigura ca investitiile mene nu se duc pe apa sambetei.
Imi puteti spune va rog daca prelungirea contractului poate fi facuta la acest termen, adica u 6 luni inainte sau trebuie facut cu 2-3 saptamani inainte de expirarea contractului?
Multumesc.
In contract este specificat ca acest contract de inchiriere poate fi prelungit pe aceiasi perioada in aceleasi conditii.
Ref. la investitii proprietarul mi-a zis ca pe el nu-l intereseaza cine si ce vrea sa faca, e pe cont personal toate investiile, si atunci m-am gandit sa semnam un act aditional pe o perioada mai mare astfel incat investitiile facute sa se amortizeze.
Acum inca o intrebare care ma macina - daca spre ex., dupa ce expira si perioada actului aditional, si proprietarul nu mai doreste sa inchirieze, ci sa vanda (imbunatatit de mine!), pot sa-mi iau cele investite si sa aduc spatiul in stadiul initial (in cazul in care nici nu doreste sa contribuie la reparatii si alte imbunatatiri (tuburi solare, izolare pereti, gresie, faianta, usi, alarma, si alte finisaje)?