avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Act aditional inregistrat in Revisal fara semnatura ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Act aditional inregistrat in Revisal fara semnatura mea!

Buna ziua!Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea situatie in care ma aflu: am fost angajata la o firma pe perioada determinata de 2 luni.Din 2.08-2.10 2017!Spunandu -mi-se ca mi se va prelungi contractul ,a doua zi (03.10.2017)mi-au trimis o notificare de demisie ,complectata cu numele meu eu urmand doar sa o semnez!Eu nu am semnat actul si cand am cerut explicatii mi s-a spus ca s-a razgandit si ca nu mai doreste sa ma tina angajata la firma si sa imi semnez demisia!Dupa vreo doua zile am mers la Itm,sa vad ce am de facut pentru a putea beneficia de somaj!Doamna de acolo ,uitandu-se in revisal a constatat ca ,contractul meu a fost prelungit pana in data de02.12.2017!Am sunat la firma iar seful mi-a spus ca intr-adevar mi-a prelungit contractul(dar nu stiu cum,pentru ca eu nu am semnat nici un act aditional) dar ca s-a razgandit ulterior!Am fost sunata a doua zi de catre sef ,acesta spunanu-mi ca imi va trimite actul aditional sa il semnez,dupa care imi va face o invitatie la firma pentru a ma sanctiona disciplinar cum ca nu m-am prezentat la munca!Intrebarea mea este :Ce este de facut in aceasta situatie?Pentru ca eu nu voi semna nici un act aditional!Si daca risc sa sa fiu sanctionata disciplinar la incetarea perioadei valabilitatii actului aditional(nesemnat de mine).Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:33, 9 Noiembrie 2017
Daca nu ati semnat actul aditional de prelungire a duratei c.i.m., atunci c.i.m. a incetat de drept la data de 02.10.2017.

Sesizati in scris ITM-u cu privire la acest aspect.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Noiembrie 2017
Cornel Vasile, Consilier juridic
Am sesizat in scris ITM-ul iar raspunsul lor a fost ca ei nu au atributii cu privire la solutionarea conflictelor de munca !
Conflictele de munca sunt de competenta instantelor de judecata - Tribunalul in raza caruia domiciliati - sau procedurii de mediere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract de munca xyz2014 xyz2014 Buna seara!am lucrat cu contact de munca p perioada determinata de la 2.05.2014 pana la 2.11.2014. pe data de 3.11.2014 m am intors la serviciu. am fost ... (vezi toată discuția)
Act aditional marire salariu dupa demisie sebi1984 sebi1984 Buna seara tocmai ce mi-am dat demisia de la upc azi si in seara asta m-a sunat fostul sef sa vin sa semnez un act aditional de marire salariu de la 1 ... (vezi toată discuția)
Lucrez la negru? luciaioana luciaioana am avut contract pe perioada determinata pana in 30 noi.2009..suntem in 13 dec 2009 si mie nu mi-a mai adus nimeni nici un act aditional sau ceva! ma tot ... (vezi toată discuția)