avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... lucrez la negru?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

lucrez la negru?

am avut contract pe perioada determinata pana in 30 noi.2009..suntem in 13 dec 2009 si mie nu mi-a mai adus nimeni nici un act aditional sau ceva!
ma tot aburesc sefii ca e timp ...este posibil sa inregistrezi la itm in 30 zile...
este adevarat ma imi poate face prelungire sau ma taraganmeaza asa pana ,a zboara fin firma
Cel mai recent răspuns: Costinel Burca , Contabil 15:29, 13 Decembrie 2009
Este posibil sa va inregistreze actul aditional de modificare a duratei c.i.m. ... insa la data expirarii termenului pentru care a fost incheiat c.i.m., acesta inceteaza de drept .. :)
Corect ar fi sa sesizati ITM! Pentru a evita o surpriza neplacuta! Faptul ca nu a fost prelungit cim-ul, printr-un act aditional semnat de ambele parti, se poate spune ca lucrati la "negru" fara vointa dvs.
multumesc
Daca era prelungit contractul pe perioada determinata trebuia sa va dea o copie dupa actul adiional de modificare a duratei CIM .

Puteti sa va duceti la ITM sa va dea cartea de munca , asta intamplandu-se de regula dupa o saptamana , si in cartea de munca vedeti daca a incetat CIM sau nu .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional prelungire cim Tania  D Tania D daca contractul este din 15.06.2010 pana in 15.09.2010 prelungirea se face incepand din 16.09.2010 sau din 15.09.2010? este interpretabil dar cum este corect? (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca perioada determinata mariusiurea mariusiurea Buna ziua! Sotia mea a avut contract de munca perioada determinata pana in data de 30 aprilie 2013. nu a primit actul aditional pentru prelungire contract desi ... (vezi toată discuția)
Probleme ale contractului alonso_first_one alonso_first_one Buna ziua!Problema mea v-am mai prezentat-o mai demult,insa vreau sa ma asigur ca am inteles totul asa cum trebuie.Prietena mea a semnat in luna decembrie un ... (vezi toată discuția)