avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1018 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Imprumut
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Imprumut

am imprumutat unui "prieten" acum 1 an o suma de bani cu act notarial cu data scadenta. Nu a restituiut banii spunand ca are acte depuse la banca pentru acordare imprumut. Cum pot recupera banii? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 11:48, 6 August 2013
Daca aveti act notarial, puteti merge direct la executor judecatoresc pentru recuperarea datoriei prin executare silita.
situatia in care datornicul nu are bunuri personale ?
Daca nu are bunuri, nici venituri, nu veti recupera. Poate nu are acum, dar va dobandi, mai asteptati ( fara sa treaca 3 ani de la scadenta) si apelati daca nu va da banii de bunavoie, la executor.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract sub semnatura privata. nelamuriri Rookye Rookye Buna seara si bine v-am gasit. Ma bucur ca am descoperit acest forum si sper sa gasesc aici ajutorul mult cautat. Precum mult altii am si eu o problema, am ... (vezi toată discuția)
Imprumut tuilleries tuilleries Buna ziua! Am o nelamurire referitoare la anunturile postate pe internet referitoare la imprumuturile de bani printr-un act notarial. Daca se realizeaza acest ... (vezi toată discuția)
Împrumut cu contract la notar nellyy nellyy Bună seara.Am împrumutat cu o suma de bani pe o cunoștință, și am întocmit un contract de împrumut la notar în care se obliga sa îi restituie în ... (vezi toată discuția)