avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1767 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat pentru inmatriculare auto fara taxa, in ...
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat pentru inmatriculare auto fara taxa, in Craiova

buna ziua. de o ora ma invart pe acest site, am cautat prin alte subiecte asemanatoare, dar pur si simplu nu gasesc. caut un avocat pentru inmatriculare fara plata taxei de timbru sau cum se mai numeste acum, in craiova. am inteles ca ar fi o baza de date cu avocatii din toata tara pe acest site, dar nu dau de ea. ma poate ajuta cineva, va rog? sau daca este vreun avocat din craiova dispus, sa pot suna si sa discutam.

va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mihai234 , utilizator 12:23, 5 August 2013
Aici gasiti consultantii inscrisi pe site:
www.avocatnet.ro/content/con...
da, am reusit sa gasesc acolo si sa filtrez informatiile. va multumesc foarte mult :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caut avocat ContSters83008 ContSters83008 Doresc sa angajez iun avocat din Resita. Sa aiba acces la toate instantele. Sa fie foarte bine pregatit in C.P.P. Atent la detalii de procedura penala (citare; ... (vezi toată discuția)
Am negatie, caut avocat pentru speta privind taxa pe poluare mariavoican mariavoican Stimate domn avocat, Am obtinut negatia de la Prefectura Mun. Bucuresti referitor la taxa pe poluare, asa cum banuiam, adica nu-mi poate inmatricula ... (vezi toată discuția)
Avocat felli_d felli_d Grup de persoane disponibilizate cautam un avocat specializat in dreptul muncii pt un proces impotriva uneia dintre primele 3 societati din ROMANIA. (vezi toată discuția)