avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Tichete de masa in preaviz?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Tichete de masa in preaviz?

In cazul in care angajatul este in preaviz, si nu se prezinta la programul de lucru cu acordul angajatorului, consider ca nu ii acord tichete de masa.
Cel mai recent răspuns: maman_popescu , utilizator 22:26, 6 August 2013
Detaliati aspectul ca nu vine la munca cui acordul salariatului ... Pe perioada preavizului salariatul beneficiaza de toate drepturile prevazute in c.i.m., in c.c.m. aplicabil sau in reg.intern al angajatorului.
Angajatorul i-a permis sa nu vina la munca, pentru a cauta un alt loc de munca.Din acest motiv consider ca nu pot sa-i dau tichete.
Se acorda tichete de masa, intrucat pe perioada preavizului chiar daca nu vine la munca, el va fi pontat ca fiind prezent - are acordul angajatorului de a nu fi prezent la locul de munca.
multumesc, o sa-i acordam in acest caz!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tichete de masa in preaviz CARPAHONTU CARPAHONTU In societate s-au desfintat 12 posturi si aceste persoane au beneficiat de 20 zile de preaviz. Spuneti daca in aceste zile de preaviz au dreptul la tichete de ... (vezi toată discuția)
Preaviz simavio simavio buna ziua daca la o soc.com. s-au desfintat cateva locuri de munca este corect dpvl ca in perioada de preaviz angajatul sa vina 4 ore la munca si 4 sa-si ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa in preaviz marianciprian marianciprian am si eu o intrebare, am fost dat in preaviz acum cateva zile pe motiv ca nu indeplinesc conditiile de lucru asta dupa 2 ani. am respectat preavizul de 20 zile ... (vezi toată discuția)