avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie alimentara masterand
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie alimentara masterand

Parintele mai plateste pensie alimentara in cazul in care copilul se inscrie la un master cu plata?
Da, vi se va acorda pensia de intretinere.

Părinţii sunt obligaţi să îl întreţină pe copilul devenit major, dacă se află în continuarea studiilor, până la terminarea acestora, dar fără a depăşi vârsta de 26 de ani.


În caz de neînţelegere, întinderea obligaţiei de întreţinere, felul şi modalităţile executării, precum şi contribuţia fiecăruia dintre părinţi se stabilesc de instanţa de tutelă pe baza raportului de anchetă psihosocială.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara vasilemunteanu vasilemunteanu un copil care implineste 18 ani in 2013 aprilie si este in clasa a x a,pana la ce varsta mai primeste pensie alimentara? multumesc (vezi toată discuția)
Pensie alimentara Ramona Dumitrascu97 Ramona Dumitrascu97 Buna seara! As dori sa va intreb daca unei persoane angajate i se poate plati pensie alimentara in cazul in care parintii sai divorteaza. Tin sa mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Pensie intretinere nicolae012 nicolae012 Va rog ,dupa noile reglementari care este varsta pana la care un copil poate primii pensie de intretinere ? (vezi toată discuția)