avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1266 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat 90 zile
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat 90 zile

buna ziua
am avut si eu permisul suspendat pe o perioada de 90 de zile in urma unui control rar.nu am fost la examinare si am mai primit 30 de zile care au expirat 04.08.2013.problema mea este ca eu nu am mai schimbat permisul dupa schimbarea adresei din neamt in ilfov,doar buletinul..am fost la ipj ilfov si mi-au zis sa ma duc la piatra neamt pt ca ei il au in evidenta.exxista vreo posibilitate sa il iau fara sa bat drumul la piatra neamt?sau daca imi fac dosarul pt schimbare permis si il depun la ilfov il trimit cei de la piatra neamt la ilfov?deci au trecut cele 90+30 zile de suspendare.
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
ionutz_87, utilizator
in mod normal ai putea, la dosar in loc de permisul vechi depui adeverinta de retinere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare permis 90 zile bogd_an bogd_an Buna ziua, in data de 28 aprilie 2018, am fost surprins de aparatul radar cu viteza de 111km/h, in afara localitatii Horia, jud Neamt, DN2, intr-o zona cu ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere in 30 de zile in loc de 90 de zile georgebv georgebv Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale si doresc sa scurtez perioada de ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis pt 30 zile pe neprezentarea in termen de 24 de ore de la accident usor - tamponare lcristea_1999@yahoo.com lcristea_1999@yahoo.com Buna ziua, Am fost implicata intr-o tamponare usoara in parcarea unui complex comercial. Cealalta persoana a fost si a facut declaratie la politie, iar eu ... (vezi toată discuția)