avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Suspendare permis pt 30 zile pe neprezentarea in ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Suspendare permis pt 30 zile pe neprezentarea in termen de 24 de ore de la accident usor - tamponare

Buna ziua,

Am fost implicata intr-o tamponare usoara in parcarea unui complex comercial. Cealalta persoana a fost si a facut declaratie la politie, iar eu am ajuns la politie dupa cele 24 de ore, mai exact la 27 de ore dupa eveniment.
Mi-a fost suspendat permisul auto pe o perioada de 30 de zile. Am o dovada de conducere pentru 15 zile.
Intrebarea mea este daca pot recupera permisul mai devreme, Daca da, care este procedura.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: lcristea_1999@yahoo.com , utilizator 21:04, 1 Iunie 2022
Predati dovada prima data, ca sa va inceapa suspendarea. Apoi dati examen 13/15 pentru reducere la 20 si depuneti cererea in acele maxim 20 de zile.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2022
latka, utilizator
Multumesc frumos pentru promptitudinea cu care mi-ati raspuns.

Unde se preda aceasta dovada in momentul in care expira? Constatarea s-a facut de catre Politia din Buftea, Ilfov.

Cererea de examinare unde si cand se depune?
Multumesc.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Da, la poliția care v-a reținut permisul. Examenul îl dați la IPJ unde v-a fost eliberat permisul. Intrati pe site la poliția rutieră și programați-vă.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2022
latka, utilizator
Multumesc tare mult pentru informatii si indrumare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, am fost depistat pe raza judetului buzau,conducand ... TeodorMihai TeodorMihai Buna seara, Am fost depistat pe raza judetului Buzau,conducand in localitate cu viteza de 103 km/h. Am primit si am achitat amenda, m-am prezentat la IPJ ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis conducere in 30 de zile in loc de 90 de zile georgebv georgebv Buna ziua, Mi-a fost retinut permisul de conducere pentru o perioada de 90 de zile pentru depasirea vitezei legale si doresc sa scurtez perioada de ... (vezi toată discuția)
Eliberarea permisului de conducere, solutionarea dosarului penal ciocolata99 ciocolata99 in data de 27.07.2008 am cumparat o motocicleta .. neinmatriculata .. in timpul unei probe .. am fost prins pe drumu judetean de catre politie.. mi-au ... (vezi toată discuția)