avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1008 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Titlu de proprietate gresit pierdut
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Titlu de proprietate gresit pierdut

Buna ziua.
Sunt in situatia in care am pierdut titlul de propietate pt un teren arabil (vita de vie).
L-am ratacit pt ca nu l-am folosit ani de zile pt ca a fost gresit intocmit (numerele de parcela de pe act difera de numerele de la cadastru).

Ce tb facut? Pot sa fac alt act de propietate corect?
Cel mai recent răspuns: dtztz , utilizator 16:03, 5 August 2013
Duplicatul dupa titlul de proprietate se obtine in baza unei cereri care se depun la Primaria din raza careia se afla imobilul mentionat din titlu. In mod normal, la cerere se anexeaza:
- anuntul din Monitorul Oficial al Romaniei privind declararea pierderii titlului de proprietate,
- certificatul fiscal recent privind imobilul,
- copiile actelor de identitate ale titularului(ilor),
- declaratia notariala pe proprie raspundere a titularului mentionat in titlu de proprietate prin care sa se arate ca nu a ti instrainat sub nici o forma imobilul si ca nu au fost sau nu sunt litigii pe rolul instantei de judecata care sa aiba ca obiect imobilul mentionat in titlul de proprietate.

Dar, cel mai recomandat ar fi sa intrebati direct la Primarie, intrucat exista posibilitatea sa vi se ceara doar anumite acte, sau mai multe acte.
Am inteles!
Ramane intrebarea daca Titlul de proprietate se elibereaza tot gresit, adica cu vechile numere ale parcelelor, pot sa fac ceva demersuri sa fie eliberat dupa numerele de la cadastru?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar tarla si parcela gresita in contract de vanzare cumparare mainutzel mainutzel Buna ziua, V-as ruga daca se poate sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o anumita situatie la care incerc sa gasesc o rezolvare.Am cumparat acum 2 ani un ... (vezi toată discuția)
Emitere duplicat certificat de proprietate ralulu ralulu este posibila obtinerea unui duplicat la certficatul de proprietate pierdut? Care sunt etapele ce trebuie parcurse ? (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru titlu de proprietate LittleMary LittleMary Buna ziua, As dori sa stiu ce trebuie sa fac pentru a scoate un duplicat al titlului de proprietate. Mentionez ca l-am dat pierdut in Monitorul oficial ... (vezi toată discuția)