avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 918 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pe cine pot da in judecata? Pe cine pot da in ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pe cine pot da in judecata? Pe cine pot da in judecata? Dosar de inmatriculare masina dobadita prin partaj, respins

buna ziua. am vrut sa inmatriculez o masina prin partaj in judetul bistrita nasaud, dar fiscul nu a lucrat joi si vineri (01 si 02 august 2013)si nu mi-a putut elibera certificat de tva.astazi cand am fost sa depun dosarul a zis ca nu mai pot primii dosare caci s-a modificat legea, pot face ceva?
eu am avut tot dosarul dar din cauza ca fiscul nu a lucrat nu am putut sa-l depun
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 15:32, 5 August 2013
Cum credeti ca puteti da in judecata statul pentru ca nu ati putut eluda legea? Chestia cu partajul era doar o inginerie. Nici macar nu era legal sa fie inmatriculate masinile fara taxa, daca anterior ele nu erau inmatriculate pe numele celor care fac partajul.
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
ContSters214341, utilizator
1. taxa este ilegala
2. daca este o "portita" de ce sa nu profit de ea.
1. Nu exista nicio hotarare judecatoreasca prin care sa se stabileasca asta. Ma indoiesc si ca va exista vreuna. Portita leala a fost inchisa. Nu se vor reedita hotararile date pentru taxa de poluare.
2. Departe de mine gandul de a va certa. Cu totii profitam, cand putem sa o facem. Va ziceam doar ca nu cred sa aveti vreo sansa in Instanta cu asa o motivare.
va multumesc de raspuns, eu eram curios daca pot face ceva deoarece am cheltuit ceva bani cu masina, si nu e o masina veche, doar ca are motor mare si e taxa mare,si am pierdut pe ultima suta de metrii, si nu din vina mea.
In general, in astfel de situatii, nu mai primesc dosare. Stiu ca de ceva vreme se luasera masuri sa nu mai fie inregistrate astfel de auto, fara plata taxei. Ba refuzau notarii, ba la Finante gaseau ceva probleme, etc. Chiar daca era deschis, cred ca oricum nu v-ar fi deschis rol, din diferite motive de ei stiute.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbru de mediu (auto) vs. partaj vidoqc vidoqc Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ! Partaj voluntar, facut de un ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare plãtita (înainte de 15 martie) - dosar de înmatriculare refuzat observ observ Ca sa luam lucrurile în ordinea lor cronologica: [b]08.03.2013[/b] - M-am prezentat la Finanțe pentru calcularea taxei de poluare. Am primit un ... (vezi toată discuția)
Inmatriculari masini georgescucatalin87 georgescucatalin87 SPuneti-mi va rog daca am cumparat o masina si am bagat-o la fisc dar nu am inmatriculat-o in cele 30 de zile ce se intampla?...platesc amenda ???cat este ... (vezi toată discuția)