avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensionare la limita de varsta
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensionare la limita de varsta

Buna ziua. Ajutati-ma, va rog, cu o problema: am angajat o persoana cu contract individual de munca pe perioada determinata de 3 luni, 8 ore/zi, 40 ore/saptamana. Intrebari:

1. Se poate ca la sfarsitul perioadei contractuale de 3 luni sa-si depuna dosarul de pensionare la limita de varsta ?
2. Daca in interiorul perioadei contractuale de 3 luni doreste incetarea CIM prin acordul partilor, poate acesta sa-si depuna imediat dosarul de pensionare la limita de varsta ?

Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 15:23, 5 August 2013
1 si 2-Da.
-Daca indeplineste conditiile de varsta si stagiu minim,cerute de lege.

Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu pana la emiterea deciziei de pensionare rin rin Daca un cim inceteaza de drept la o anumita data si salariatul nu avea cunostinta de aceasta data ce poate face in privinta drepturilor banesti de pana la ... (vezi toată discuția)
Pensionare pentru limita de varsta vanatorul vanatorul Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cine are obligatia intocmiri dosarului de pensionare in cazul unui angajat care indeplineste cumulativ conditia de stagiu ... (vezi toată discuția)
Incetarea c.i.m. in cazul pensionarii pentru limita de varsta MariaRamona MariaRamona Cum se procedeaza in situatia in care nu am anuntat angajatorul de depunerea dosarului de pensionare, iar aceasta a primit instiintare de incetare a ... (vezi toată discuția)