avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 588 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Litigiu munca

Am incheiat activitatea la o firma aflata in insolventa si datorita neprimirii banilor am dat firma in judecata. Intre timp am primit banii dar fara bonuri de masa care nu sunt prevazute in fondul de garantare. As putea sa-mi retrag cererea? Mai aveam de rezollvat faptul ca din cauza ca nu s-a tinut cont de competenta am fost prima pe lista si am pierdut somajul datorita celor 3 luni cat au ramas restul persoanelor. Mai nou vad ca esti obligat sa mergi si la mediator. Va rog sfatuiti-ma ce sa fac. Sa merg mai departe sau sa renunt???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:21, 5 August 2013
Daca ati primit banii , atunci angajatorul/lichidatorul/administratorul judiciar vor prezenta in fata instantei dovada achitarii drepturlor salariale si , prin urmare, actiunea dvs va ramane numai cu capatul de cerere referitor la bonurile de masa.

Puteti merge la instanta si sa depuneti o cerere de renuntare la judecata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Falimentul este reversibil? OFICIU JURIDIC OFICIU JURIDIC Speta este urmatoarea : Societate impotriva careia se dispune deschiderea procedurii de insolventa , nu primeste citatie , notificare sau altceva , se judeca ... (vezi toată discuția)
Insolventa bogzy83 bogzy83 Buna tuturor In urma cu aproximativ o luna, firma la care lucra prietena mea a intrat in insolventa si ca atare i-a fost desfacut contractul de munca, la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu intrarea in procedura de insolventa tartoru2004 tartoru2004 Buna ziua, Sunt asociat ( ca persoana fizica 50%) si administratorul unui societati, diferenta de 50% este detinuta de o societate ... (vezi toată discuția)