avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Adoptie copil de catre familia tatalui
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Adoptie copil de catre familia tatalui

fiica mea minora are un copil cu un barbat casatorit.acesta doreste sa-si recunoasca copilul si sa il creasca el.fiica mea in luna octombrie de vine majora.as vrea sa stiu ce pasi trebuie urmati ca minorul sa fie incredintat tatalui si mai apoi infiat de sotia acestuia.va mutumesc
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 19:06, 6 August 2013
Sa il recunoasca si sa il creasca. Autoritatea parinteasca se va exercita in comun, domiciliul minorului urmand a fi stabilit la tata. Nu vad care ar fi rostul adoptiei de catre sotia tatalui insa daca mama va insista in aceasta decizie dupa majorat, poate sa mearga la Directia de asistenta sociala si protectia copilului - biroul adoptii unde va obtine toate datele necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mama pe certificatul de nastere anonim1975 anonim1975 Buna ziua!Am si eu o intrebare:in situatia in care mama gravida si minora(17 ani si 5 luni) refuza sa fie trecuta pe certificatul de nastere constatator al ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor tatalui mizil mizil Buna seara.As avea nevoie de ajutor. Sunt in concubinaj cu un barbat (revolutionar : ranit)Este incadrat in gradul II de handicap. De 3 ani iar in urma ... (vezi toată discuția)
Renuntare la dreptul de mama ContSters454239 ContSters454239 Buna seara, domnul avocat. Am și eu o întrebare la care as dori din suflet sa primesc un răspuns. Sora mea a avut o relație cu un bărbat dar acel bărbat ... (vezi toată discuția)