avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Se fac propriri pe contul in care primesc alocatia si ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Se fac propriri pe contul in care primesc alocatia si pensia alimentara a copilului?

Buna ziua,

Se fac propriri pe contul in care primesc alocatia si pensia alimentara a copilului?
In caz ca nu voi putea plati toate ratele, as dori sa stiu daca se vor opri bani din pensia alimentara a copilului, atat timp cat la imprumut nu a fost considerata venit.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:29, 7 August 2013
Desi este nelegal, la poprirea contului nu se va face distinctie intre sumele de bani si urmeaza sa vi se opreasca si pensia alimentara.
Faceti confuzie intre contul bancar si sumele de bani intrate in cont.
Teoretic, intr-un cont bancar pot intra diverse sume. Faptul ca pensia de intretinere si alocatia nu pot fi urmarite deoarece sunt ale copilului si nu ale mamei nu face nelegala poprirea pe contul bancar. Daca s-a blocat contul, cereti bancii eliberarea acestor sume. Banca stie ce caracter au si cel mai probabil nu le popreste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita campion campion Buna ziua! Am urmatoarea situatie. Am contactat un credit in timpul casatoriei pentru afacerea sotuui. Ulterior am divortat, iar acesta nu a mai platit rata, ... (vezi toată discuția)
Poprire pe toate veniturile cristinaiasi cristinaiasi Buna ziua. In 2010 am facut un credit la banca , si ultima rata am achitat-o in mai 2012,apoi nu am mai avut bani sa achit ratele (care erau de 495 lei/luna ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cand fiscul pune o poprire pe salariu si trebuie platita si pensia alimentara de intrtinere a unui minor gabi.gabryel gabi.gabryel Fiscul a trimis poprire pe salariu, la firma, a blocat toate conturile salariatului. Salariatul are de platit si pensie alimentara de intretinere a copilului ... (vezi toată discuția)