avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire pe toate veniturile
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire pe toate veniturile

Buna ziua.
In 2010 am facut un credit la banca , si ultima rata am achitat-o in mai 2012,apoi nu am mai avut bani sa achit ratele (care erau de 495 lei/luna si mai am de achitat 16000 lei).
Nu am garantat cu nimic si nici cu un garant pentru suma primita.
Singura garantie: veniturile personale (creditul a fost de nevoi personale)
Singurul venit care il incasez in cont bancar este alocatia fetei mele.
Am primit somatii acasa pt plata si telefoane de la recuperatori pt achitarea datoriilor.(la care nu am raspuns).
Eu sunt imputernicita pe contul bancar al mamei mele (ea este titular de cont, nu a garantat pentru mine,nici nu avem aceeasi adresa sau nume ) , unde are cateva economii depuse.
La un moment dat cu siguranta voi primi poprire pe conturile bancare.
Intrebarea mea este: daca sunt doar imputernicita pe contul mamei mele, poprirea va fi si pe contul acesta?
Stiu ca alocatia nu se popreste. (e singurul cont bancar pe care eu sunt titular).
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: mona_anro , utilizator 02:19, 10 Februarie 2014
nu va fi poprire pe acel cont ptr ca nu dvs sunteti titulara ci doar imputernicita pe acel cont - aveti raspunderi limitate - sa depuneti bani, sa ridicati extrase , etc , nu dvs decideti ce faceti cu banii mamei

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se fac propriri pe contul in care primesc alocatia si pensia alimentara a copilului? Myador Myador Buna ziua, Se fac propriri pe contul in care primesc alocatia si pensia alimentara a copilului? In caz ca nu voi putea plati toate ratele, as dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de un raspuns urgent! s_alice s_alice Tatalui meu i s-a facut proprire pe salar din cauza girari unui coleg....ii opresc lunar cate 380 ron lunar ( suma debitului este de 16000 ron) acesta ... (vezi toată discuția)
Poprire cont pentru o datorie bancara care nu exista nick_26 nick_26 Buna seara, In luna august 2017 am fost la o agentie Alpha Bank in Focsani pentru a achita ultimele rate pentru un credit pe care il aveam la ... (vezi toată discuția)