avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 420 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort -complicatii medicale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort -complicatii medicale

Cum poate divorta mai usor si repede un barbat casatorit "din greseala" cu o femeie in decembrie 2012. Motivul lui este diagnosticul de cancer, stabilit recent. El vrea sa fie total separat si sa uite de casatoria cu o femeie romanca aflata in prezent in alta tara. Practic nu au fost impreuna decat cateva saptamani. Ea spune ca nu va divorata niciodata. El nu vrea sa se duca la ea. In conditiile actuale, ea ar trebui sa-l sustina financiar ca membru al familiei, dar ea vrea ca el sa se duca la ea. Cam cat ar dura divortul? Cum ar trebui sa procedeze el? Va multumesc!
Ultima modificare: Luni, 5 August 2013
proces_ro, utilizator
La judecatorie... daca partile nu se inteleg nu exista usor si rapid.
Si daca partile s-ar intelege, unde s-ar rezolva divortul mai repede? La un notariat? Ce documente sunt necesare? Cat timp ar fi necesar pentru finalizarea divortului? Va multumesc!
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
proces_ro, utilizator
Daca s-ar intelege, la notariat ar fi cel mai rapid. Au nevoie doar de certificatul de casatorie in original si sa se prezinte amandoi, prima data sa solicite divortul prin acord, apoi peste 30 zile sa semneze actul de divort. Costa in jur de 500 lei.
Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. ... ulmeni1 ulmeni1 Baiatul meu locuieste cu sotia in apartament propietatea mea. Divorteaza. Cum pot sa scot din spatiu fosta sotie care are si ea un apartament in propietatea ... (vezi toată discuția)
Divort rapid alin76 alin76 As vrea sa stiu cum pot sa obtin pronuntarea la un divort cat mai rapid ? Actele necesare si cum procedez. (vezi toată discuția)
Casatorie in uk, unde pot divorta ? proces_ro proces_ro Cand si unde trebuie sa divorteze o romanca (avand doar cetatenia romana) ce s-a casatorit de 6 luni in Anglia cu un cetatean strain din North America? Ea ... (vezi toată discuția)