avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ALCOOLEMIE IN SANGE DE 0,84
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ALCOOLEMIE IN SANGE DE 0,84

BUNA ZIUA,AM SI EU DOUA INTREBARI ANUL TRECUT IN SEPTEMBRIE MI-A FOST LUAT PERMISU AM AVUT 0,84 IN SANGE SI AM PRODUS SI UN ACIDENT DAR FARA VICTIME,DAR NU MAU PUS SA SUFLU IN FIOLA,AU SPUS CA NU AU,SI MA-U DUS DIRECT LA SPITAL SA-MI I-A PROBE DE SANGE SI A REZULTAT 0,84:stunned::stunned:
SI PE 24 MARTIE 2009 SUNT CHEMAT IN INSTANTA.SI NU POT SA MA PREZINT, SI NU MI-AM LUAT NICI AVOCAT,DACA SE POATE VREAU SA STIU:
1 TREBUIE SA MA PREZINT OBLIGATORIU?
2 LA CE PEDEAPSA SA MA ASTEPT:sorry:

VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:05, 18 Martie 2009
Poate fi dispusa , chiar in lipsa dvs , suspendarea conditionata a executarii pedepsei , ca mijloc de individualizare judiciara a acesteia
(art 81 C.Penal)

Poate fi dispusa , insa , in anumite conditii bine precizate de reglementarile in vigoare, chiar si executarea efectiva a pedepsei.

Sfatul meu este sa va prezentati , si sa incercati sa aveti o aparare bine pusa la punct.
Individualizarea judiciara a pedepsei se face , insa , tinand cont de anumite criterii : conduita posterioara dupa savarsirea infractiunii apreciata ca si circumstanta atenunata judiciara , cainta (regretul dupa savarsirea faptei), repararea prejudiciului efectiv cauzat , daca este vorba despre un infractor primar , sau unul care persevereaza "recidivist"....

Ati putea uza de argumente serioase astfel incat pericolul social al infractiunii sa fie unul minor , in functie de imprejurarile concrete in care fapta a fost savarsita....

Prezenta avocatului v-ar sustine cu certitudine , intrucat acesta v-ar indruma corespunzator despre etapele procesului penal si finalitatatea acestuia.

Sfatul meu este sa va prezentati , sa va organizati corect apararea si sa beneficiati de implicatia unui avocat competent

Mult succes.

Ati zis ca ati avut 0,84 alcoolemie. Intrebarea este , acest rezultata al alcoolemiei este calculat in urma luarii celor 2 probe de sange? Pentru calcularea alcoolemioei se recolteaza obligatoriu 2 probe de sange la un interval de 1 ora.

In legatura cu procesul, eu zic sa va prezentati sau sa va angajati un aparator.
da,mi-au luat 2 probe de sange si a iesit cum am spus mai sus 0,84.
Iar la proces nu pot sa ma prezint pentru ca sunt in spania,oricum ma astept la ce e mai rau.
va rog imi puteti spune cam care ar fi pedeapsa?:((:sorry:
Daca plecati din tara cel mai bine este sa va angajati un aparator. Si eu zic ca o sa scapati cu o amenda penala sau in cel mai rau caz, la o condamnare cu suspendare.
daca mi -se va da amenda penala,IMI MAI ANULEAZA PERMISU???????

VA MULTUMESC MULT PT AJUTOR:sorry::sorry:

Alte discuții în legătură

Alchool la volan claudiu_27 claudiu_27 buna ziua ,am si eu doua intrebari,anul trecut in septembrie mi-a fost luat permisu pentru alcool am avut 0,84 in sange si am produs si un acident dar fara ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie mare GabrielaDanciu GabrielaDanciu Buna ziua. Am si eu o problema si va contactez in speranta ca ma veti indruma. Prietenul meu s-a urcat baut la volan si a avut o alcoolemie de 1.01 in aer ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,69. la ce sa ma astept? Alin721 Alin721 Salutare! Am 23 de ani, de ziua mea mea de naștere am fost prins de către un echipaj al poliției cu o alcoolemie 0’69 in timp ce mergeam pana la un drive, ... (vezi toată discuția)