BUNA ZIUA,AM SI EU DOUA INTREBARI ANUL TRECUT IN SEPTEMBRIE MI-A FOST LUAT PERMISU AM AVUT 0,84 IN SANGE SI AM PRODUS SI UN ACIDENT DAR FARA VICTIME,DAR NU MAU PUS SA SUFLU IN FIOLA,AU SPUS CA NU AU,SI MA-U DUS DIRECT LA SPITAL SA-MI I-A PROBE DE SANGE SI A REZULTAT 0,84:stunned::stunned:
SI PE 24 MARTIE 2009 SUNT CHEMAT IN INSTANTA.SI NU POT SA MA PREZINT, SI NU MI-AM LUAT NICI AVOCAT,DACA SE POATE VREAU SA STIU:
1 TREBUIE SA MA PREZINT OBLIGATORIU?
2 LA CE PEDEAPSA SA MA ASTEPT:sorry:
Poate fi dispusa , chiar in lipsa dvs , suspendarea conditionata a executarii pedepsei , ca mijloc de individualizare judiciara a acesteia
(art 81 C.Penal)
Poate fi dispusa , insa , in anumite conditii bine precizate de reglementarile in vigoare, chiar si executarea efectiva a pedepsei.
Sfatul meu este sa va prezentati , si sa incercati sa aveti o aparare bine pusa la punct.
Individualizarea judiciara a pedepsei se face , insa , tinand cont de anumite criterii : conduita posterioara dupa savarsirea infractiunii apreciata ca si circumstanta atenunata judiciara , cainta (regretul dupa savarsirea faptei), repararea prejudiciului efectiv cauzat , daca este vorba despre un infractor primar , sau unul care persevereaza "recidivist"....
Ati putea uza de argumente serioase astfel incat pericolul social al infractiunii sa fie unul minor , in functie de imprejurarile concrete in care fapta a fost savarsita....
Prezenta avocatului v-ar sustine cu certitudine , intrucat acesta v-ar indruma corespunzator despre etapele procesului penal si finalitatatea acestuia.
Sfatul meu este sa va prezentati , sa va organizati corect apararea si sa beneficiati de implicatia unui avocat competent
Ati zis ca ati avut 0,84 alcoolemie. Intrebarea este , acest rezultata al alcoolemiei este calculat in urma luarii celor 2 probe de sange? Pentru calcularea alcoolemioei se recolteaza obligatoriu 2 probe de sange la un interval de 1 ora.
In legatura cu procesul, eu zic sa va prezentati sau sa va angajati un aparator.
da,mi-au luat 2 probe de sange si a iesit cum am spus mai sus 0,84.
Iar la proces nu pot sa ma prezint pentru ca sunt in spania,oricum ma astept la ce e mai rau.
va rog imi puteti spune cam care ar fi pedeapsa?:((:sorry:
Daca plecati din tara cel mai bine este sa va angajati un aparator. Si eu zic ca o sa scapati cu o amenda penala sau in cel mai rau caz, la o condamnare cu suspendare.
daca mi -se va da amenda penala,IMI MAI ANULEAZA PERMISU???????
VA MULTUMESC MULT PT AJUTOR:sorry::sorry:
Alte discuții în legătură
Alchool la volan
claudiu_27
buna ziua ,am si eu doua intrebari,anul trecut in septembrie mi-a fost luat permisu pentru alcool am avut 0,84 in sange si am produs si un acident dar fara ... (vezi toată discuția)