avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ALCOOLEMIE IN SANGE DE 0,84
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ALCOOLEMIE IN SANGE DE 0,84

BUNA ZIUA,AM SI EU DOUA INTREBARI ANUL TRECUT IN SEPTEMBRIE MI-A FOST LUAT PERMISU AM AVUT 0,84 IN SANGE SI AM PRODUS SI UN ACIDENT DAR FARA VICTIME,DAR NU MAU PUS SA SUFLU IN FIOLA,AU SPUS CA NU AU,SI MA-U DUS DIRECT LA SPITAL SA-MI I-A PROBE DE SANGE SI A REZULTAT 0,84:stunned::stunned:
SI PE 24 MARTIE 2009 SUNT CHEMAT IN INSTANTA.SI NU POT SA MA PREZINT, SI NU MI-AM LUAT NICI AVOCAT,DACA SE POATE VREAU SA STIU:
1 TREBUIE SA MA PREZINT OBLIGATORIU?
2 LA CE PEDEAPSA SA MA ASTEPT:sorry:

VA MULTUMESC ANTICIPAT!!!!!!!!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 15:05, 18 Martie 2009
Daca se va aplica doar amenda administrativa , se va dispune sanctiunea complementara a suspendarii permisului pe o perioada de 90 de zile.
Ultima modificare: Marți, 17 Martie 2009
CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA", Avocat
:offtopic: Nu mai scrieti cu litere mari. Este impotriva regulamentului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alchool la volan claudiu_27 claudiu_27 buna ziua ,am si eu doua intrebari,anul trecut in septembrie mi-a fost luat permisu pentru alcool am avut 0,84 in sange si am produs si un acident dar fara ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie mare GabrielaDanciu GabrielaDanciu Buna ziua. Am si eu o problema si va contactez in speranta ca ma veti indruma. Prietenul meu s-a urcat baut la volan si a avut o alcoolemie de 1.01 in aer ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0,69. la ce sa ma astept? Alin721 Alin721 Salutare! Am 23 de ani, de ziua mea mea de naștere am fost prins de către un echipaj al poliției cu o alcoolemie 0’69 in timp ce mergeam pana la un drive, ... (vezi toată discuția)