avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 375 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Medierea - domeniu de aplicare şi ... Taxa de poluare - mediere obligatorie ?
Discuție deschisă în Medierea - domeniu de aplicare şi aspecte juridice

Taxa de poluare - mediere obligatorie ?

Am o nelamurire. Acum pentru taxele de poluare trebuie sa chem la mediere fiecare parat? Finantele, M. Mediului etc ???
Cel mai recent răspuns: Mihaela Forogau , Avocat 14:13, 6 August 2013
Da.pentru toate litigiile civile cu o valoare mai mica de 50.000 lei. Trebuie sa parcurgeti procedura informarii cu privire la avantajele medierii. Invitarea partilor la mediere o face mediatorul NU dv.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
Paul Citiriga, Consilier juridic
pentru recuperare timbru de mediu se investeste instanta de contencios administrativ.
pentru contencios administrativ nu trebuie sa se parcurga procedura medierii, dar sa parcurgeti procedura prealabila - notificarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Actiune recuperare salar d_n d_n Buna ziua, Vreau sa aflu daca se poate depune cerere de chemare in judecata de mai multi salariati impotriva unui angajator pentru recuperarea salariului, sau ... (vezi toată discuția)
Plata nedatorata - mediere? ContSters159316 ContSters159316 daca am o plata nedatorata , am notificat partea, nu a raspuns solicitarii , pot sa -l actionez in instanta pentru plata nedatorata /? cu sau fara mediere ... (vezi toată discuția)
Mediere in litigiile civile intre profesionisti antisocial charm antisocial charm Buna ziua! Studiind Legea 192/2006 cu modificari privind medierea am remarcat ca-n litigiile comerciale partea se poate( deci poate nu e obligatoriu) adresa ... (vezi toată discuția)