avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare

sunt aboslventa cu diploma de licenta(promotia iulie 2008) a unei facultati la zi si m-am inregistrat in cadrul Agentie pt Ocuparera fortei de munca pentru a beneficia de acel somaj care se acorda absolventilor, dar in acelasi timp si pt a-mi gasi un loc de munca. Care este problema, intre timp am aflat ca am ramas insarcinata si mi s-a spus ca o sa pot beneficia de indemnizatia aceia pt cresterea copilului, numai ca mi se termina somajul acum la 30 martie iar eu ar trebui sa nasc doar in mai, iar pt a avea continuitate cica sa ma angajez pana la nastere....oare este adevarat? ce acte am nevoi...pot sa ma angajez k orice s-au doar in baza diplomei de licenta.....stiu ca este o lege nou si nu prea stiu lumea cum se procedeaza.

multumesc
Cel mai recent răspuns: V Ioana-Iulica , Consilier juridic 13:13, 17 Martie 2009
DA, este adevarat, studiati:
Legea nr. 76/2002 din 16/01/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă.
ORDIN nr. 399 din 16 iulie 2004 pentru aprobarea instructiunilor privind completarea si eliberarea certificatelor de concediu medical pe baza carora se acorda indemnizatii asiguratilor din sistemul asigurarilor sociale de stat.


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am absolvit facultatea anul acesta, dar fără a obtine ... MIKAELA72 MIKAELA72 Buna ziua, am absolvit facultatea anul acesta, dar fără a obtine diploma de licenta .... pana voi da licenta as putea obține ajutorul de șomaj? Și dacă ... (vezi toată discuția)
Dupa terminarea facultatii dolcepussyc dolcepussyc Buna ziua! Am o mica nelamurire. Anul acesta am terminat facultatea si abia dupa aproximativ doua luni mi-a venit adeverinta care atesta ca am terminat. Intre ... (vezi toată discuția)
Prima absolventi Andra192 Andra192 Buna ziua! Sunt absolventa de studii superioare promotia 2013,pana pe 30.03.2014 sunt in somaj.Daca dupa aceasta data ma intregistrez in evidenta AJOFM ca ... (vezi toată discuția)