avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Declarare venituri activitati independente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Declarare venituri activitati independente

Buna ziua,

De exemplu produc acasa un tip de jucarie si le vand pe internet.
Cum se pot declara banii incasati ca persoana fizica pentru activitatea mea?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: mariusake , utilizator 16:52, 8 August 2013
Trebuie sa va inregistrati ca persoana fizica autorizata ( PF) si sa depuneti declaratiii la fisc, in baza lor veti platii impozit.
Buna seara,

Varianta aceasta o intuiam dar as fi dorit sa stiu daca se poate face si prin declaratia de venituri din activitati independente(parca 200)
Ca sa depui declaratia 200 este necesar sa fi inregistrat ca PF si sa depui mai intai declaratia 220 " declaratie cu venitul estimat" pentru anul 2013 si abia in 2014 se depune 200 cu venitul realizat.
Multumesc de raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratii fiscale pentru profesii liberale Lentian Lentian Buna ziua, Am inceput in iulie 2013 activitate de mediere. Am depus la la ANAF declaratia de inregistrare fiscala 070 si declaratia privind venitul estimat ... (vezi toată discuția)
Declaratii pentru birou de mediator Ramona24 Ramona24 Buna ziua in noiembrie mam autorizat ca birou de mediator, deci sunt novice ..... va rog sa mi spuneti ce declaratii trebuie sa depun pentru 2013 ... (vezi toată discuția)
Declaratii pfa invatacel invatacel Buna ziua, dupa cateva zile de drumuri, in care primesc de la 3 administratii 3 raspunsuri diferite, pun intrebarea si aici Am infiintat un pfa in aprilie ... (vezi toată discuția)