avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Predare gestiune
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Predare gestiune

Va rog sa-mi permiteti sa va expun urmatoarea situatie. Administratorul de patrimoniu al unei scoli, s-a pensionat din motive medicale. Gestiunea nu a fost predata altei persoane. In momentul de fata, postul de administrator de patrimoniu a fost ocupat prin concurs. Cum se preda gestiunea noului administrator ?
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 15:16, 6 August 2013
De principiu, o inventariati si o preia prin inventariere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inventar Miliana Miliana Sunt proaspat angajata pe un post de operator facturare -gestionar la un mic depozit de birotica si papetarie. Spuneti-mi, va rog, daca preluarea gestiunii, ... (vezi toată discuția)
Restituire garantie gestionar july18 july18 Buna ziua! Situatia mea este urmatoarea, in urma cu cateva luni m-am angajat la o firma pe postul de gestionar depozit food si mi s-a cerut o garantie in suma ... (vezi toată discuția)
Predare gestiune roxilex roxilex Pana in data de 01.07.2014 am fost administrator cu jumatate de norma la o Gradinita. In urma unei decizii a direcțiunii am fost trecuta pe alt post dar nici ... (vezi toată discuția)