avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 938 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculari pe partaj
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculari pe partaj

pot inmatricula luna aceasta masina pe partaj?stie cnv daca se mai poate sau nu?
in jud bv se mai inmatriculeaza e partaj?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:45, 6 August 2013
eu nu mai inteleg nimic. Se spune in presa pana azi ca doar incepand de la 1 sept se va abrgoga exceptia de la lit. f, acum aflu ca deja s-a pus in aplicare .
E incredibil ce se intampla in tara asta
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic
deci nu mai merge?in oug inca mai este litera f.
nu stiu ce sa fac
nu , nu mai merge , de ieri de la ora 10 -se refuza inmatricularea in toata tara.
Faceți un act testamentar / mostenire. Litera E nu s-a abrogat!
:D
cum?
masina e pe numele socrului
.sa mio lase mostenire el?

Alte discuții în legătură

Timbrul verde costion costion am si eu un renault de inmatriculat.mai pot inmatricula pe partaj? am inteles ca ar mai merge pana la 1 sept.sunt progr la rar pe 19 aug. asi avea timp daca ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu (auto) vs. partaj vidoqc vidoqc Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ! Partaj voluntar, facut de un ... (vezi toată discuția)
Ordonanþa nr. 16/2013 pentru modificarea ºi completarea legii nr. 571/2003 30 LAURA 30 LAURA Buna ziua, Dupa cum se stie in ultimul timp tot mai mulet persoane au \\" fentat \\" taxa de timbru la inmatricularea unei masini prin metoda partajului ... (vezi toată discuția)