avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculari pe partaj
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculari pe partaj

pot inmatricula luna aceasta masina pe partaj?stie cnv daca se mai poate sau nu?
in jud bv se mai inmatriculeaza e partaj?
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 23:45, 6 August 2013
prodiamant a scris:
Se spune in presa pana azi ca doar incepand de la 1 sept se va abrgoga exceptia de la lit. f, acum aflu ca deja s-a pus in aplicare.

:) Păi renunţaţi să mai citiţi presa. Cred că nu aţi citit cu atenţie O.G. nr. 16/2013. De la 1 septembrie vor intra în vigoare unele prevederi prin care a fost modificat Codul fiscal. Celelalte dispoziţii ale O.G. nr. 16/2013 au intrat în vigoare de vineri, 2 august.

Extras din O.G. nr. 16/2013:
ART. I
Legea nr. 571/2003 privind Codul fiscal, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 927 din 23 decembrie 2003, cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
.......................
ART. IV
Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 9/2013 privind timbrul de mediu pentru autovehicule, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 119 din 4 martie 2013, se modifică după cum urmează:
1. La articolul 8, litera f) se abrogă.
........................
ART. V
Prevederile art. I pct. 8 şi 15 - 25 se aplică începând cu data de 1 septembrie 2013.
Ultima modificare: Marți, 6 August 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Timbrul verde costion costion am si eu un renault de inmatriculat.mai pot inmatricula pe partaj? am inteles ca ar mai merge pana la 1 sept.sunt progr la rar pe 19 aug. asi avea timp daca ... (vezi toată discuția)
Timbru de mediu (auto) vs. partaj vidoqc vidoqc Art. 8, litera F din OUG 9/2013 spune ca sunt scutite de la plata taxei Timbrului de Mediu vehiculele obtinute prin PARTAJ! Partaj voluntar, facut de un ... (vezi toată discuția)
Ordonanþa nr. 16/2013 pentru modificarea ºi completarea legii nr. 571/2003 30 LAURA 30 LAURA Buna ziua, Dupa cum se stie in ultimul timp tot mai mulet persoane au \\" fentat \\" taxa de timbru la inmatricularea unei masini prin metoda partajului ... (vezi toată discuția)