avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita debitor CAR
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita debitor CAR

Buna ziua,

Reprezint un CAR(casa de ajutor reciproc) recent infiintat si avem probleme de plata cu 2 membrii. As dori sa le pun poprire pe salar si nu stiu care e procedura conform noului Cod Civil. Va rog sa imi spuneti pasii de urmat si ce documente am nevoie.

Va multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 13:44, 6 August 2013
Buna ziua,

Nu aveti cum sa le puneti dvs poprire. Doar executorul judecatoresc poate face acest lucru. Daca in contract aveti temei sa declarati scadenta anticipata, il notificati pe debitor in legatura cu aceasta masura si faceti o cerere de executare unui executor competent teritorial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terti popriti gabi rosu gabi rosu Am nevoie de sprijin va rog : in ce conditii sunt obligata, ca angajator, sa retin si sa virez tertilor datoriile salariatilor ? Mentionez ca : 1) nu mi-am ... (vezi toată discuția)
Retineri car din salariu Mainerici  Ctin Mainerici Ctin la institutie am primit un tabel pentru retineri de la un C,A,R,, cf legii 122/1996 privind regimul juridic al CAR ,art 2(3),, contractele de imprumut sunt ... (vezi toată discuția)
Solicitare lamurire- poprire cont lucia45 lucia45 Buna ziua, Am rata la banca si mi s-a pus poprire pe contul in care o platesc pentru o datorie a unei persoane pe care am girat-o la un CAR. Va rog sa-mi ... (vezi toată discuția)