avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CO pt cei 2 ani de CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CO pt cei 2 ani de CIC

buna!in 2008 am nascut fetita,dupa cei 2 ani de cic ,deci in 2010 m-am intors la lucru.intamplator inainte de inceperea lucrului am aflat ca pt. cei 2 ani de cic am dreptul la 25 zile de co.m-am interesat la resurse umane si am aflat ca este adevarat .din cele 25 zile mi-am luat imediat 19 zile si deci am ramas cu 6zile neconsumate.in timpul acestui co am aflat ca sunt insarcinata cu al 2-lea copil .am avut o problema cu sarcina si am stat in continuare in conc. medical,risc maternal,prenatal,post natal si cic.in 1.04 .2013 m-am intors la servici.vreau sa stiu daca in prezent mai am dreptul la 25 zile pt. perioada cic( cu al 2-lea copil)va multumesc

Alte discuții în legătură

Diferenta concediu sarcina - cic Sorana V. Sorana V. Care este diferenta intre conc. sarcina si CIC ? Pot intra in conc. sarcina cu o luna inainte de nastere si acesta se numeste tot asa - 40 zile - dupa nastere ... (vezi toată discuția)
Drepturi gravida oana dragoiescu oana dragoiescu sunt insarcinata in 4 luni.spuneti-mi ce drepturi am?mai beneficiez de concediul de odihna pe anul acesta?am auzit de risc maternal si prenatal de la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pt cresterea copilului house_ginger house_ginger buna seara ! sunt incadrata ca titular la o scoala de stat , salar net lunar realizat , media, 1700 ron. insarcinata in 4 luni, deci in mai la sfarsit ar ... (vezi toată discuția)