avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Vechime in specialitate pentru cadru ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Vechime in specialitate pentru cadru militar(femeie)pentru concediu crestere copil

Va rog a avea amabilitatea de a-mi comunica daca se constitue vechime in specialitate pentru un cadru militar(femeie) care naste si ar trebui sa i se acorde un nou grad in viitorul apropiat.In OUG 111/2010 este specificat acest lucru dar nu reiese daca poate fi considerata aceasta perioada si vechime in stagiul de grad. Va rog sa imi spune-ti ce se poate face. Cu respect
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 8 August 2013
Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 1 an, 2 ani sau de pana la 3 ani (in cazul copilului cu handicap) constituie nu numai vechime in munca si in serviciu, ci si vechime in specialitate, avandu-se in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea.
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
va multumesc , ideea este ca daca aceasta perioada in cazul perioadei de stagiu in grad este 5 ani si in acest interval intervine situatia de mai sus , si daca se poate asimila vechimii in specialitate
Asa cum reiese din OUG nr.111/2010, CCC constituie vechime in specialitate care se ia in considerare la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Perioada concediului de ingrijire copil constituie vechime in munca? Mihai Grigore Manu Mihai Grigore Manu Concediul de ingrijire copil pana la varsta de 2 ani constituie vechime in munca? Mentionez ca data nasterii copilului este 16.01.2009. (vezi toată discuția)
Spor de fidelitate camitica camitica Buna ziua, Lucrez in invatamant si va rog sa-mi spuneti daca concediul de ingrijire copil se considera vechime efectiva in invatamant pentru acordarea ... (vezi toată discuția)
Vechime in munca dupa concediu de cresterea copilului t_iulya t_iulya Buna ziua, Va deranjez cu urmatoarea problema. Lucrez in mediu bugetar din 2004 pana in prezent. In aceasta perioada am avut doua concedii de cresterea ... (vezi toată discuția)