Va rog a avea amabilitatea de a-mi comunica daca se constitue vechime in specialitate pentru un cadru militar(femeie) care naste si ar trebui sa i se acorde un nou grad in viitorul apropiat.In OUG 111/2010 este specificat acest lucru dar nu reiese daca poate fi considerata aceasta perioada si vechime in stagiul de grad. Va rog sa imi spune-ti ce se poate face. Cu respect
Perioada concediului pentru cresterea copilului in varsta de pana la 1 an, 2 ani sau de pana la 3 ani (in cazul copilului cu handicap) constituie nu numai vechime in munca si in serviciu, ci si vechime in specialitate, avandu-se in vedere la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea.
va multumesc , ideea este ca daca aceasta perioada in cazul perioadei de stagiu in grad este 5 ani si in acest interval intervine situatia de mai sus , si daca se poate asimila vechimii in specialitate
Asa cum reiese din OUG nr.111/2010, CCC constituie vechime in specialitate care se ia in considerare la stabilirea drepturilor ce se acorda in raport cu acestea.
Spor de fidelitate
camitica
Buna ziua,
Lucrez in invatamant si va rog sa-mi spuneti daca concediul de ingrijire copil se considera vechime efectiva in invatamant pentru acordarea ... (vezi toată discuția)