buna. am imprumutat o suma de bani si persoana respectiva nu vrea sa imi inapoieze banii pe motiv ca nu lucreaza, nu vrea.... am un martor care a fost de fata cand i-am imprumuntat bani. as dori sa intreb daca se poate face ceva legal, sa il dau in judecata sau ceva? mersi
@jocandi
personal am incercat sa dau un sfat util si sa nu pun lumea pe drumuri sa iroseasca timp si bani inutil, credeti ca sunteti primul care a citit respectiva decizie? credeti ca jurisprudenta o sa-i rezolve problema, eu va spun din practica ca este sortita esecului in civil o astfel de actiune cand nu exista inscrisuri, oricum ironia dvs mi se pare nepotrivita.
Este laudabila intentia dumneavoastra. :bow:
Va garantez ca mesajul meu nu are nicio urma de ironie. Dimpotriva, sunteti unul dintre consultantii pe care ii apreciez.
Forumistii au nevoie de sfaturi utile. Daca exista o sansa, oricat de mica, trebuie sa i-o aratam. De aceea am postat spetele respective. Evident ca orice avocat ar trebui sa cunoasca decizia respectiva, departe de mine gandul ca o stiu doar eu.
Puteti vedea ca am nuantat in asa fel incat forumistul sa isi poata da seama daca are sau nu sanse sa i se admita o asemenea exceptie.
Daca e sa va critic, as face-o doar pentru vehementa cu care nu ii dati nicio sansa. Nu este chiar asa.