avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Bani imprumutati si nerecuperati
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Bani imprumutati si nerecuperati

buna. am imprumutat o suma de bani si persoana respectiva nu vrea sa imi inapoieze banii pe motiv ca nu lucreaza, nu vrea.... am un martor care a fost de fata cand i-am imprumuntat bani. as dori sa intreb daca se poate face ceva legal, sa il dau in judecata sau ceva? mersi
Cel mai recent răspuns: Cezar augustin Dinu , Avocat 14:06, 9 August 2013
@jocandi
personal am incercat sa dau un sfat util si sa nu pun lumea pe drumuri sa iroseasca timp si bani inutil, credeti ca sunteti primul care a citit respectiva decizie? credeti ca jurisprudenta o sa-i rezolve problema, eu va spun din practica ca este sortita esecului in civil o astfel de actiune cand nu exista inscrisuri, oricum ironia dvs mi se pare nepotrivita.
Este laudabila intentia dumneavoastra. :bow:
Va garantez ca mesajul meu nu are nicio urma de ironie. Dimpotriva, sunteti unul dintre consultantii pe care ii apreciez.

Forumistii au nevoie de sfaturi utile. Daca exista o sansa, oricat de mica, trebuie sa i-o aratam. De aceea am postat spetele respective. Evident ca orice avocat ar trebui sa cunoasca decizia respectiva, departe de mine gandul ca o stiu doar eu.

Puteti vedea ca am nuantat in asa fel incat forumistul sa isi poata da seama daca are sau nu sanse sa i se admita o asemenea exceptie.

Daca e sa va critic, as face-o doar pentru vehementa cu care nu ii dati nicio sansa. Nu este chiar asa.
nu as spune chiar "vehementa", cat sentimentul de inutilitate in fata instantei :D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz de incredere..? posibil santaj? Maria_v7 Maria_v7 Am imprumutat o suma de bani fostului prieten (cu care am avut o relatie de lunga durata) chiar inainte de a ne desparti.Acum refuza sa-mi restituie suma de ... (vezi toată discuția)
Marturia-unica proba? ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Marturia poate fi proba unica intr-un proces? Recent am auzit de un caz in care A l-a actionat in judecata pe B pentru distrugerea unui bun (anume ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani imprumutati romanik romanik Va rog sa-mi spuneti in care este metoda cea mai facila de a recupera niste bani imprumutati unei tinere, care are doar un magazin pe numele ei? I-am ... (vezi toată discuția)