avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Rezervare hotel - am uitat sa o anulez !
Discuție deschisă în Executare silită

Rezervare hotel - am uitat sa o anulez !

Buna ziua,

Am facut o rezervare prin intermediul unor schimburi de mesaje - mail - la un hotel de 4* din Brasov si saptamana trecuta am uitat sa o anulez.

Intre timp, am primit un mail de la managerul hotelului, care zice asa:
"""In cazul in care nu primim raspuns in 3 zile de la dvs., departamentul nostru juridic, conform mailurilor schimbate intre parti, va actiona in instanta pentru recuperarea debitului."""

Este adevarat ce spun ei acolo ?
Cel mai recent răspuns: synergist , utilizator 09:47, 4 Septembrie 2013
Mi s-a intamplat ceva asemanator, era vorba de un hotel din strainatate. Dar am facut rezervare cu cardul. Nu am mai putut ajunge la hotel si nici nu am anuntat (nu am stiut ca trebuie sa anunt). M-au sunat in ziua in care trebuia sa ajung si mi-au spus ca mi-au luat de pe card contravaloare primei nopti de cazare. Intr-adevar suma respectiva mi-a fost luata din cont.
Rapard a scris:

Nu plati nimic. In primul and n-au cum sa dovedeasca ca ai facut tu rezervarea. Poate imi stie cineva datele si trimite niste mailuri, inseamna ca eu trebuie sa platesc oalele sparte?

[Nu ne plac utilizatorii ironici]

rezervarea online se poate dovedi pe baza de IP
rezervarea telefonica se poate dovedi cu lista convorbirilor telefonice
etc...ORICE se poate dovedi in epoca moderna
salutaree

m-am inteles cu cei de la hotel si am platit, ca sa nu existe neintelegeri pe viitor, plata a fost facuta la timp, ei au fost bucurosi de "colaborarea" cu mine.. totul este OK acum.

am considerat ca e mai bine sa las loc de "buna ziua", avand in vedere ca atunci cand am facut rezervarea, m-am inteles cu ei sa ma ajute cu surpriza pentru ziua sotiei, au fost mai mult decat intelegatori..

va multumesc pentru raspunsuri si va rog sa ma scuzati ca revin asa tarziu cu un raspuns aici, doar ca nu mai gaseam subiectul :( ..(am facut o descoperire: il pusesem la bookmarks :d )

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare cu penalizare booking imediat după rezervare Necula2017 Necula2017 Buna ziua! Am facut o rezervare pe Booking in Romana; din greșeală. .La 2 minute am anulat-o iar la.conditii de anulare cred ca sunt penalizări de ... (vezi toată discuția)
Anulare rezervare booking nerambursabila dhorra dhorra Buna ziua! Am facut o rezervare pe booking la un hotel din Bulgaria,insa am rezervat gresit.in sensul ca voiam alta optiune.Ei bine,optiunea selectata este ... (vezi toată discuția)
Anularea unei rezervari nerambursabile mella12 mella12 Buna seara! Intampin urmatoarea problema: am facut o rezervare pe booking pentru un sejur la un hotel in Bulgaria. Mentionez ca sunt la a doua rezervare, in ... (vezi toată discuția)