avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Returnare echipament nefolosit
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Returnare echipament nefolosit

Buna ziua,
Poate sa-mi ofere cineva mai multe informatii referitoare la modalitatea de reintroducerea in gestiune a unui echipament montat acum 4 ani si nefolosit. firma la care a fost montat are datorie la noi de atunci si nu s-a prescris datoria. am facturat executie lucrare, a fost achitata o parte din datorie si s-a stabilit de comun acord sa se returneze echipamentul respectiv nefolosit, dar are valoare mai mare decat datoria.
se poate face factura pe minus cu produsul respectiv, dar o sa avem noi datorie la firma respectiva, valoarea produsului fiind mai mare? cum se poate proceda corect din punct de vedere contabil?
va multumesc!

Alte discuții în legătură

Imputare inventar burgundy burgundy Buna Ziua La firma cu care am colaborat pe baza unui contract de prestarii servici s-a facut un inventar, deoarece urma sa imi schimb locul de munca. ... (vezi toată discuția)
Retineri din salariu stancu marian stancu marian Lucrez la o firma , distributie tigari, la sfarsitul lunii am inversat din greseala 2 produse , nu am stiut. A fost inventar facut de firma si au constatat ... (vezi toată discuția)
Facturi cu minus fanietta fanietta Buna, as avea doua intrebari pentru o II, comert cu amanuntul 1. Pentru facturile cu minus ar trebui trecut in raportul de gestiune la iesiri valoarea de ... (vezi toată discuția)