avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Retineri din salariu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Retineri din salariu

Lucrez la o firma , distributie tigari, la sfarsitul lunii am inversat din greseala 2 produse , nu am stiut. A fost inventar facut de firma si au constatat ca am iesit lipsa in gestiune un produs si plus alt produs . Plusul l-au oprit ei si minusul m-au pus sa-l platesc ca asa este normal au zis ei . Intreb este normal plusul sa-l opreasca si minusul sa-l platesti?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 21 Septembrie 2018
Este corect cum a procedat angajatorul.

MInusurile in gestiune se imputa persoanei vinovate.'
In situaţia constatării unor plusuri în gestiune, bunurile respective se evaluează potrivit reglementărilor contabile aplicabile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gestiune loc de munca IoanaTdr IoanaTdr Buna seara Lucrez de 7 ani intr-un magazin ca vanzatoare.Cand m-am angajat nu am preluat nici o gestiune, si in primii 3 ani nu s-a facut deloc inventar desi ... (vezi toată discuția)
Inventar in farmacie onatimaria onatimaria Buna ziua, o buna prietena, farmacista ca si mine, se confrunta cu urmatoarea situatie: una din colegele ei pleaca la alta societate si cu aceasta ocazie au ... (vezi toată discuția)
Plusuri si minusuri la inventar ovyman ovyman buna ziua am o mica nelamurire daca se poate sa ma ajutati la predarea unei gestiuni in cazul in care se gasesc plusuri si minusuri iar plusul este ... (vezi toată discuția)