avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Avize necesare autorizare drumuri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Avize necesare autorizare drumuri

Vin cu intrebare pentru cei care stiu, deoarece sunt intr-o disputa cu primarul deoarece nu doreste anumite avize in certificatul de urbanism ,pentru un drum comunal care sunt avizele necesare, care trebuiesc trecute in certificatul de urbanism pe langa cele clasice de utilitati?

Alte discuții în legătură

Modificarea unui puz pentru reincadrarea unui teren si eliminara unei servituti dorincornea dorincornea Am o problema legata de un teren intravilan pe care doresc sa-l cumpar si pentru care am semnat deja cu proprietarul un antecontract la notar. Pe terenul ... (vezi toată discuția)
Clasificare teren iuliaPopescuiuliana iuliaPopescuiuliana Buna ziua. Am si eu o intrebare daca la aceasta lege 44/2018 art.5 s-a modificat ceva, deoarece am intampinat probleme in constructia casei, mi se cere o ... (vezi toată discuția)
Se poate face servitute fara certificat de urbanism bostancalin bostancalin Buna ziua, Va rog daca se poate sa ma ajutati intr-o situatie. Anul acesta am intabulat o casa; casa are acces pe un drum de exploatare de pamant ... (vezi toată discuția)