avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nulitatea unui contract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nulitatea unui contract

O terta persoana cere ca instant de judecata sa constate nulitatea absoluta .unui contract de inchiriere .Tot aceasta persoana solicita evacuarea persoanelor care locuiesc in aceasta camera . .Facem precizarea ca blocul este in proprietatea private a unui personae juridice si nu partile semnatare a contractului de inchiriere solicita cele precizate mai sus .
Este posibil sa ceara si evacuarea ?
Cel mai recent răspuns: justice86 , utilizator 14:00, 7 August 2013
nu este posibil, doar proprietarul sau titularul dreptului de folosinta poate cere evacuarea.
Persoana juridica ii poate da afara daca au incalcat anumite clauze din contract ,dl respectiv este imputernicit de catre persoana juridica pentru a ii da afara?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamurire adriana totan adriana totan Buna ziua, Am nevoie sa ma lamuriti si pe mine in privinta unor probleme de natura juridica, prima ar fi notificarea, sau scrisoarea de anuntare, am inteles ... (vezi toată discuția)
Ajutor de incalzire,contract de comodat, ajutor! jondoe1 jondoe1 am solicitat ajutor de incalzire de la primarie fiind in situatia de a avea un contract de comodat pentru doua camere din imobilul in care locuiesc cu ... (vezi toată discuția)
Evacuare chiriaș trailer1234 trailer1234 Buna seara! Daca ati putea sa imi raspundeti, ar putea fi vreodata un chirias evacuat din apartament atat timp cat nu i-a fost reziliat contractul de ... (vezi toată discuția)