avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1109 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Achizitie teren intabulat cu constructie ridicata fara ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Achizitie teren intabulat cu constructie ridicata fara autorizatie

Va rog sa ma ajutati cu cateva sfaturi in urmatoarea problema: am achizitionat un teren intravilan racordat la utilitati ( intabulat ) pe care s-a ridicat si o casa fara autorizatie de constructie.Cum pot intra in legalitate cu cladirea construita pe acest teren, eu fiin un cumparator de buna credinta ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: syncmaster , utilizator 17:05, 7 August 2013
Pai, notarul nu a mentionat in contractul de vanzare-cumparare, pe langa teren, şi casa?
In functie de actele pe care le avea (sa nu le avea ;)) vanzatorul, acesta trebuia sa procedeze la intabularea casei sau, cel putin, la notarea existentei acesteia in cartea funciara. Nu ne spuneti cand a fost edificata casa..., era important de stiu...
casa a fost construita fara autorizatie , deci nu este inregistrata.Am cumparat terenul pe care se afla aceasta casa printr-un executor judecatoresc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dubii in privinta corectitudinii actelor Lulica Lulica Buna ziua Cazul este urmatorul: In luna August 2008 doi frati semneaza fiecare cate un antecontract de vanzare-cumparare pentru teren si imobil construit ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veropmd veropmd Buna ziua, am si eu o nelamurire. Eu si sotul meu, am construit o casa pe un teren pe care il avea sotul meu inainte de casatorie. Toate autorizatiile de ... (vezi toată discuția)
Intabulare casa veche Kovacs K. Kovacs K. Buna ziua Va rog sa ma sfatuiti cum sa procedez pentru intabularea unei casute(in stare degradata dar reparabila) construita candva an anii 1930-1940 de ... (vezi toată discuția)