avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Inregistrare Demisie de angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Inregistrare Demisie de angajator

Buna ziua,

Mi-am dat demisia cu preaviz de 20 de zile lucratoare in urma cu 2 zile. Am trimis-o pe mail scanata si am inaintat-o si fizic. In cat timp de la inaintarea demisiei trebuie sa primesc un raspuns cu faptul ca mi-a fost inregistrata de catre angajator? sau Trebuie sa primesc un raspuns de la angajator cum ca mi-a inregistrat demisia?

Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:56, 7 August 2013
Cere ca pe exemplarul tau sa puna stampila de registratura.
Mail-ul nu este o dovada ca v-ati dat demisia .

Demisia fie o trimiteti prin posta cu confirmare de primire , fie se depune la registratura angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie grigor grigor pot sa-mi dau demisia prin email (vezi toată discuția)
Demisia prin email marov22 marov22 Mi-am dat demisia prin mail si nu am primit nici o confirmare din partea firmei.Ce trebuie sa fac in continuare? (vezi toată discuția)
Schimbarea locului de munca SALVIA SALVIA Ce trebuie sa faca un angajat ca sa-i fie inregistrata cererea de demisie? Cunosc o situatie in care patronii au rupt aceasta cerere si totusi persoana nu vrea ... (vezi toată discuția)