avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisia prin email
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisia prin email

Mi-am dat demisia prin mail si nu am primit nici o confirmare din partea firmei.Ce trebuie sa fac in continuare?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:51, 5 August 2016
Pt inceput intrebati angajatorul daca a inregistrat-o.
In situatia in care nu a inregistrat-o , fie sesizati ITM-ul, fie o mai depuneti inca o data la registratura angajatorului sau o trimiteti prin posta cu confirmare de primire.

Daca a inregistrat-o, atunci verificati ce rezolutie s-a dat pe cererea dvs de demisie "cu sau fara preaviz".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am o problema...in urma cu o săptămână am sesizat ... Nicoleta2001 Nicoleta2001 Buna ziua, am o problema...in urma cu o săptămână am sesizat o cerere la locul de munca in care am specificat că din data de 15 a acestei luni, cer ... (vezi toată discuția)
Demisia prin mail ContSters264206 ContSters264206 Am lucrat doar cinci zile si mi-am depus demisia prin mail. Liniste de la firma, nu am primit nici un telefon. Cum m-am angajat? In data de 28.08.2012 m-am ... (vezi toată discuția)
Inregistrare demisie de angajator alinaGruia alinaGruia Buna ziua, Mi-am dat demisia cu preaviz de 20 de zile lucratoare in urma cu 2 zile. Am trimis-o pe mail scanata si am inaintat-o si fizic. In cat timp de ... (vezi toată discuția)