avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 221 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajat in alta localitate decat sediul firmei
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajat in alta localitate decat sediul firmei

Buna ziua,

Poate un angajat sa isi desfasoare activitatea in alta localitate decat cea in care isi are sediul angajatorul? Daca da care sunt prevederile speciale ce trbeuie trecute in contractul de munca?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:44, 7 August 2013
In c.i.m. se poate trece locul de munca sau, in lipsa unui loc de munca fix, posibilitatea ca salariatul sa munceasca in diverse locuri.

Sau

Se poate insera o clauza de mobilitate

art.25 C.mun.
(1) Prin clauza de mobilitate partile in contractul individual de munca stabilesc ca, in considerarea specificului muncii, executarea obligatiilor de serviciu de catre salariat nu se realizeaza intr-un loc stabil de munca. In acest caz salariatul beneficiaza de prestatii suplimentare in bani sau in natura.
(2) Cuantumul prestatiilor suplimentare in bani sau modalitatile prestatiilor suplimentare in natura sunt specificate in contractul individual de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locul de muncã - agent de vânzãri MIRELAIONICA MIRELAIONICA Bună ziua, Vă cer un sfat în următoarea problemă. Urmează să angajez un salariat pe funcţia de agent de vânzări cod cor 332203. În cim la ... (vezi toată discuția)
Cim loc de munca valentinaanghel valentinaanghel Buna ziua, Pentru functia de economist in CIM la lit. D locul de munca se poate trece: In lipsa unui loc de munca fix salariatul va desfasura activitate pe ... (vezi toată discuția)
Ore suplimentare rosler rosler Am 4 angajati pe post de agenti de vanzari care nu isi desfasoara activitatea la sediu ci trebuie sa mearga la clientii din aria lor de responsabilitate: 1. ... (vezi toată discuția)