avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Certificat grefa
Discuție deschisă în Executare silită

Certificat grefa

Buna ziua,
Solicit un punct de vedere in urmatoarea problema: sunt girant la o persoana care a luat un credit auto, de un an si sase luni i s-a pus poprire pe venituri de catre executorul judecatoresc(suma egala cu rata masinii) eu girand cu salariul> Executorul mi-a scos casa la vanzare,desi eu nu am girat cu ea, m-am dus in instanta unde am cerut anularea executarii casei inclusiv a veniturilor iar instanta a anulat masura executarii silite in dosarul executional respectiv .IIn sentinta data de catre judecatorie este admisa cererea mea de anulare dar instanta a omis sa treaca si anularea poprii veniturilor mele: intre timp am cerut completarea hotararii judecatoresti pt. a mentiona si aceasta masura.Intrebarea mea este daca comp.financiar imi poate retine din salariu pana la darea unui raspuns(eu am cerut un certificat de grefa pe care l-am predat contabilullui dar mi-a spus ca nu il ia in considerare )?
Va multumesc !
Cu respect,
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 16:44, 7 August 2013
Pentru ce motiv a anulat Instanta executarea silita? Nu cumva a fost anulata doar executarea silita imobiliara?
gresiti cand spuneti ca nu ati girat cu casa. Ati garantat cu toate bunurile pe care le aveti in proprietate, inclusiv imobilul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se procedează în cazul mai multor executări silite dacă debitorul nu a girat niciun împrumut cu bunuri mobile sau imobile? Alexandru9314 Alexandru9314 Buna ziua, Am 3 intrebari: 1. In cazul mai multor executari silite (cateva IFN-uri + o banca) maximul care se poate lua din salariu este de 1/2? 2. Se ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmen51 carmen51 buna seara Acum 2 luni am primit o somatie de executare silita de la BEJ pentru o suma pe care eu o achitasem de acum un an. Am depus la judecatorie ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. dacă am pe rolul instanței o contestație la executare ... Gabriel Holt Gabriel Holt Bună ziua. Dacă am pe rolul instanței o contestație la executare silita atunci un certificat de grefă depus la angajator este suficient pentru a nu îmi ... (vezi toată discuția)