avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 366 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Agroturism - suspendare firma?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Agroturism - suspendare firma?

Bună ziua,
Într-o întrepindere familială cu activitate agroturistica administratorul are diploma in turism. Intră pentru doi ani in concediu de maternitate si de cresterea copilului. Un membru al familiei are diploma de inginer agronom. Acesta din urma poate sa administreze activitatea firmei în aceasta perioadă, sau este necesară suspendarea activității firmei pentru acești doi ani?
Cu respect, Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 21:06, 7 August 2013
Se poate. Prezentarea actelor care atesta pregatirea este necesara la infiintare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tipul de srl sau pfa pe care il pot infiinta Silvia Monica Silvia Monica Buna ziua, Va rog frumos, as avea nevoie de un raspuns la urmatoarea intrebare: Ce fel de SRL sau PFA pot infiinta, avand urmatoarea pregatire: - ... (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala/ infiintare - turism Dionisie Savin Dionisie Savin Buna ziua. Sunt elev in clasa a XII/a. Am implinit varsta de 19 ani. Doresc sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca activitate principala- ... (vezi toată discuția)
Acte infiintare pfa Adibb Adibb Buna ziua, Am observat ca printre actele necesare infiintarii unui PFA trebuie sa aduc un act de studiu care sa-mi ateste pregatirea in domeniul de activitate ... (vezi toată discuția)