Buna ziua. Sunt elev in clasa a XII/a. Am implinit varsta de 19 ani. Doresc sa infiintez o intreprindere individuala care sa aiba ca activitate principala- TURISM/ Clasa CAEN 5520. Locuiesc in mediul rural. Pot sa realizez acest lucru? De ce documente, dar mai ales de ce diplome sau atestate profesionale am nevoie?
Va multumesc mult de tot pentru raspuns.
Referitor la domeniul de activitate TURISM va trebui sa obtii licenta de la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului. Pentru a obtine aceasta licenta trebuie sa ai brevet de turism (in cazul unui SRL poti avea un salariat pe post de conducere cu brevet de turism). Am vazut ca prin Ordonanţa de urgenţă nr. 25/2010 - pentru modificarea Ordonanţei Guvernului nr. 58/1998 privind organizarea şi desfăşurarea activităţii de turism în România s-a modificat articolul referitor la brevet, si anume ca licenta de turism poti sa o obtii avand studii finalizate (licenta/masterat/doctorat) in domeniul turismului.
Brevet turism
SDTP
Buna ziua,
Pentru a primi Licenta unei Agentii de Turism este necesar ca Adminisratorul sau Directorul Executiv sa fie posesorul Brevetului de Turism sau este ... (vezi toată discuția)