avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident cu vatamare corporala

Buna seara. Am avut un accident eu cu autovehicul vayamatul cu motocicleta. Am avut in aerul expirat 0.0 Ce imi este frica de probele biologice deoarece inainte cu 3-4 ore de accident am baut 3 sferturi de bere asa trasa de par. ce se poate intampla daca iese putin la probe? sau daca refuz sa platesc aceste probe?
Cel mai recent răspuns: CABINET DE AVOCAT "STOICA IOANA" , Avocat 12:55, 16 Septembrie 2013
zile in spitalizare nu a avut. La momentul accidentului a fost luat de ambulantza i sa facut teste radiografie nu avea nimic decat cateva zgarieturi neimportante.
Nu trebuie sa confundati zilele de spitalizare cu zilele de ingrijiri medicale care sunt trecute in certificatul medico-legal.
au trecut 2 luni care le specificase pagubitul pe declaratia de la accident ca are timp sa depuna plagere si nu a facuto. Nea sunat Doamna "cutare" comandant pe amandoi si el a zis ca nu depune , zilele astea a primit despagubire pe motocicleta dar mai asteapta o depagubire de la asigurare pe parte de vatamare corporala (specific ca la analize na avut nimic). Am discutat bla bla si acu luni trebuie sa mergem sa inchidem dosarul. Am fost azi dar dmna comandant era in concediu revine luni.
Dupa ce se inchide dosaru mai poate sa-mi faca ceva chiar dak nu primeste despagubire de vatamare corporala ca am impresia ca no sa primeasca. Si cum se inchide acest dosar adica gata? se fini?
Ultima modificare: Vineri, 6 Septembrie 2013
ContSters298050, utilizator
Poate merge la instanta civila pentru despagubiri daca vede ca nu-si primeste banii, v-am spus ca firmele de asigurari nu se grabesc sa despagubeasca.
L-au despagubit partea materiala si a fost multumit. Dosarul sa transferat la procuratura pt ca nu a depus plangere. Zile de ingrijire medicala a spus ca a avut 6 si doar daca avea 9 zile se intrampla "nustiu ce". Acuma dupa atata timp se mai poate intampla ceva? mai poate sa-mi faca cv?

Alte discuții în legătură

Accident rutier rosica rosica Accident rutier produs acum 2 ani si cateva luni ,cu vatamare corporala care are zile de spitalizare 89,cel vinovat de accident ,nu avea permis ,a mai fost ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru alcoolemie si fuga de la locul accidentului. consecinte lare lare in urma cu 3 luni am provocat un accident de circulatie. am fugit de la locul accidentului. am avut alcoolemie 0.50 in aerul pur expirat si o victima cu 45 ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan- Madalinzavoianu Madalinzavoianu Am facut-o de data asta am petrecut la niste pr ...dupa care am plecat cu ei cu masina mea si ne-am rasturna din cauza vitezei prea mari si a alcoolui ..La ora ... (vezi toată discuția)