avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de racordare la reteaua electrica de ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de racordare la reteaua electrica de distributie

Buna seara.

Locuiesc intr-un bloc nou si distribuitorul de energie electrica nu vrea sa intocmeasca contracte individuale de furnizare a energiei electrice cu membrii asociatiei de proprietari. Eu cred ca motivul este ca dezvoltatorul blocului, dupa primirea avizului tehnic de racordare, nu a mai platit cei 2 miliarde si ceva pentru incheierea contractului de racordare si pentru racordarea blocului la reteaua electrica de distributie, dar as vrea sa fiu sigur 100% ca dezvoltatorul nu a facut contract de racordare, pentru a putea sa-l actionez in instanta (ATR are, l-am vazut, acolo este si fisa de calcul a tarifului de racordare). Va rog sa-mi spuneti ce institutie sau persoana sa intreb, cine este obligat sa-mi dea aceasta informatie, deci daca blocul in care locuiesc si al carui membru in asociatia de proprietari sint, are sau nu contract de racordare cu distribuitorul de energie electrica?

Multumim anticipat,
nscandal
Cel mai recent răspuns: LIVIU NISTEA , utilizator 14:57, 10 August 2013
Detalii ati putea sa obtineti de la distribuitorul de energie electrica, dar, din ce stiu eu, acesta nu are si obligatia de a va furniza aceste relatii.Daca in contractul de vanzare a locuintei, dezvoltatorul avea obligatia de a va sigura bransarea la utilitati, il puteti actiona in judecata. Oricum pana la plata tarifului de racordare nu prea sunt sanse de racordare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare enel - imobil nou bogda91 bogda91 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu o situatie: la cumpararea unui apartament intr-un imobil nou, in contractul de vanzare - cumparare, autentificat la notar, ... (vezi toată discuția)
Solicitare copie ci shoni17 shoni17 Buna ziua! Dezvoltatorul de la care am cumpărat apartamentul și care este distribuitor de energie electrică în cartier, îmi solicită copie după Cartea ... (vezi toată discuția)
Distribuitorul de energie electrica nu vrea sa intocmeasca contracte individuale cu membrii asociatiei de proprietari nscandal nscandal Buna seara. Situatia din titlu este cauzata de faptul ca proprietarul postului de transformare 20 / 0,4 kV existent (care este si dezvoltatorul si ... (vezi toată discuția)