avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Intrebare referitoare la timbrul de mediu - statul ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Intrebare referitoare la timbrul de mediu - statul nu-l plateste ?

Buna ziua. Cazul meu este un pic mai ciudat.

Am cumparatun autoturism de la ANAF. Masina provine din confiscari. Taxa auto a fost recuperata de fostul proprietar de la care a fost confiscata.

Acum intrebarea este: Eu am luat masina de la stat, el nu era obligat sa plateasca taxa asta de mediu daca a fost proprietar pe masina? de ce a trebuit so platesc eu?

ii pot da in judecata cu treaba asta sa imi pot recupera cei 6500 lei?

Timbrul se plateste la transcrierea dreptului de proprietate. Adica la inmatricularea de la politie. Anaful nu a facut asa ceva, ca nu a inmatriculat masina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de mediu pt. masina inmatriculata prima oara in 01.2008 musli musli Ma gandesc sa imi vand masina, cumparata in 2012. Masina a fost luata de noua in 01.2008 de fostul proprietar. Cand eu am luat-o nu a trebuit platit timbru de ... (vezi toată discuția)
Schimbare proprietar auto inmatriculat ro ionut9230 ionut9230 buna ziua, de curand am cumparat un auto din arad inmatriculat in 2012, pe civ sunt trecuti doi proprietari, primul platind timbrul de mediu dar intre timp a ... (vezi toată discuția)
Imatriculare auto bulgaria maanu maanu Buna ziua am un autoturism care a fost adus din bulgaria anu trecut si tot anu trecut a fost facut demersul de judecata pentru recuperarea taxei auto. a fost ... (vezi toată discuția)