avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incepere activitate dupa concediu de crestere copil
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incepere activitate dupa concediu de crestere copil

Cand se incepe activitatea dupa perioada de crestere copil. In ziua in care copilul inplineste 2 ani sau in ziua urmatoare?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:42, 18 Martie 2009
Multumesc pentru raspunsuri. Am fost si la ITM Prahova si acolo tot a doua zi mi/au spus ca incepe activitatea.
Legat de acest subiect, exista un termen de care trebuie tinut cont atunci cand iti anunti intentia de a relua activitatea dupa concediul de crestere copil? Adica trebuie anuntata compania cu 15 sau 30 zile inainte, ca vrei sa te intorci la o anumita data?

Multumesc!
Nu este precizat un termen dar nici nu puteti sa va duceti azi la firma si sa incepeti lucrul.
Faceti o cerere cu cateva zile inainte si anuntati pe angajator pentru a avea timp si el sa se pregateasca (ex: sa-i inceteze CIM persoanei care va tine locul etc.).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul postnatal Claudia Andu Claudia Andu Buna seara,pe 13.05.2008 am nascut un baietel sanatos, contractul de munca mia fost suspendat pe data de 01.07.2008. In prezent (17.05.2009) sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Revenire concediu de crestere a copilului pana la 2 ani florentina_cfm florentina_cfm Rog cine stie sa-mi raspunda la urmatoarele intrebari: 1. La 24 septembrie 2012 copilul meu implineste varsta de 2 ani. La ce data trebuie sa ma intorc la ... (vezi toată discuția)
Durata ccc? Catalin__B Catalin__B Buna ziua,daca copilul implineste varsta de 2 ani pe 16 martie,eu cand trebuie sa ma prezint la munca? Pe 16 sau pe 17 martie?Multumesc! (vezi toată discuția)