Depinde ce va rezulta din probe.
Dar cei de la asigurari nu puteau veni pentru a constata eventualele pagube?Dl pagubit nu v-a solicitat o anumita suma de bani?Daca cere o anumita suma de bani nu prea mare mai bine ii dati bani cu conditia sa isi retraga plangerea.Pentru reparatiile respective aveti facturi /chitante pentru materiale?
E treaba lui sa se descurce cu asigurarile.
Va poate da in judecata, dar cat timp aveti asigurarea valabila, asta e, se va judeca de fapt cu asiguratorul.
Oricum, genul asta de oameni merg la intimidare, nu le merge, nu merg mai departe.
Nu ii scapati bani, ca nu aveti pentru ce, oricum dosar de dauna se pare ca s-a facut, deci la rca veti avea malus. Si daca ii dati, nu aveti nici o garantie ca nu vine a doua zi sa mai ceara, ca, stiu io, o fi facut o gaina infarct de la sperietura...
@justice86 Cand eram la firma de asigurari i-am spus domnului inspector ca i-am reparat totul mai putin varul pe care nu il puteam da deoarece nu erau uscati peretii. El a zis ca nu mai are rost sa mearga sa verifice daca s-a reparat totul, ce sa mai vada? Doua, trei crapaturi? Proprietarul, care defapt nu este proprietar deoarece sta in chirie (casa este a primariei), a dat la politie o declaratie ca nu are nici o pretentie decat sa ii repar cele stricate. Totul bine si frumos pana aici. Dupa ce am reparat totul, cineva a venit cu o idee iar el s-a dus la mine acasa cu scandal. In momentul in care a fost la mine eu nu ma aflam acasa, o ruda sunandu-ma ca a venit si face taraboi. Ne-am intalnit la politie amandoi dar nici acolo nu a incetat circul chiar daca eram de fata cu domnii politisti. Ma facea prost ca am intrat in gard la el etc. De la politie a luat documentele necesare si a plecat la asigurare...
@slai Avand in vedere ca a mai venit cu vreo doi si se urla pe la mine la poarta, plus ca nu a incetat scandalul nici in sectia de politie e clar ca incerca sa ma intimideze...
Update: M-am interesat astazi la primaria orasului daca el are autorizatie de constructie pe anexa respectiva si NU ARE. Nefiind proprietar, casa fiind a primariei, am inteles ca nu ii poate scoate nimeni autorizatie de constructie. Sa inteleg ca eu am avariat o anexa care nici "nu exista"?
Nu prea ai ce face ca nu are autorizatie. La fel de bine puteai sa ii distrugi un palet cu caramida, din care urma sa isi faca anexa, trebuia sa il despagubesti.
Asta e riscul, cand dai la pace, ala sa se razgandeasca si sa tot vrea mai mult.
Orice mai vrea, il trimiti la asigurator, sa constate aia pagubele si sa-l despagubeasca.
Ca razbunare, sa stii ca aia au experenta sa-l trimita dupa cai verzi pe pereti si sa-l lungeasca cu dosarul pana se lasa pagubas.