avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Se poate ca la a doua infatisare la divort dupa ce a fost audiat martorul reclamantei,iar celelelte cerinte rezolvate(vizita autoritate tutelara, audiere copii,raspuns de la unitatea unde lucreaza paratul cu stabilirea drepturilor salariale)iar paratul nu s-a prezentat la nici o infatisare,afirmand ca nu se va prezenta,sa ramana divortul in pronuntare? Sau se mai da un nou termen?Multumesc pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 10:32, 8 August 2013
Buna ziua,

Da, este posibil, odata administrate probele, nu exista temei pentru a se acorda un alt teren, dupa ce partile vor depune concluziile, se va ramane in pronuntare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de vizita??? anna_mama_singura anna_mama_singura sunt in proces cu tatal copilului meu,din luna februarie...nu am fost casatoriti,de 10 luni o cresc singura,nu m-a ajutat financiar si nici nu a cautat fetita ... (vezi toată discuția)
Martor stefan69 stefan69 buna seara ! La prima infatisare de divort,reclamanta s-a prezentat cu un martor ,cu care ,eu parat am fost de acord .S-a hotarat audierea martorului la ... (vezi toată discuția)
Divort cu copii fara sot irinabox irinabox buna am si eu o intrebare in ianuarie am avut prima infatisare de divort sotul meu este pus ca parat si nu sa prezentat in martie vom avea din nou dar nu are ... (vezi toată discuția)