avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cati cumparatori pot fi trecuti intr-un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cati cumparatori pot fi trecuti intr-un contract de vanzare-cumparare?

Buna ziua
Am dori sa cumparam un apartament, dar am vrea sa fim 3 propietari trecuti in contractul de vanzare- cumparare(50% mama mea, 25% fratele meu, 25% eu, cota parte din apartament). Este posibil acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: morley , utilizator 13:29, 8 August 2013
Buna ziua,

Nicio prevedere legala nu limiteaza numarul de cumparatori. Puteti mentiona orice doriti dvs. in legatura cu numarul de cumparatori su cu cotele in care fiecare devine proprietar.
Ultima modificare: Joi, 8 August 2013
ContSters214341, utilizator
Este posibil si urmeaza sa detineti ulterior cumpararii dreptul de proprietate in coproprietate cu ceilalti doi cumparatori.
Va multumesc pentru raspunsuri!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In ce conditii se poate ataca de catre mostenitori un contract de vinzare cu clauza de uzufruct viager catre unul din copii? denisb denisb Buna ziua, Am urmatoarea situatie: In anul 2001 parintii mei si cu mine am semnat un contract de vinzare cumparare a apartamentului lor cu clauza viagera. ... (vezi toată discuția)
Succesiune partiala artur1971 artur1971 Buna ziua Familia mea are 2 locuinte. Tatal meu a murit .Mama mea locuieste cu fratele meu in casa iar eu locuiesc in apartament . Se poate face succesiunea ... (vezi toată discuția)
Vazare cumparare sau donatie iulyanna iulyanna Mama si fratele meu sunt propietarii unui apartament.Tatal meu este decedat ,iar alti frati sau surori nu mai am.Sunt casatorita si am doi copii ... (vezi toată discuția)